KINESIST/MANUEEL THERAPEUT Jan Van Cleuvenbergen - Move and More
419
page-template-default,page,page-id-419,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

In 2005 haalde ik het diploma van licentiaat kinesitherapie aan de K.U. Leuven waarna ik in 2006 afstudeerde als master na master musculoskeletale revalidatie (letsels van spieren en gewrichten en alles wat daarmee verband houdt). Later volgden nog een opleiding “sportgerichte manuele therapie”, een postgraduaat manuele therapie aan de U Gent en een opleiding Dry Needling. Tussendoor volg ik regelmatig bijscholingen om om zo steeds te werken met therapievormen die up-to-date zijn en hun waarde bewezen hebben.

Ervaringen opgedaan in verschillende zelfstandige praktijken en ook de afdeling cardiale revalidatie van het Imeldaziekenhuis te Bonheiden. In het verleden was ik kine bij 1ste Nationale Futsal-ploeg RSD Edegem en sinds mijn verhuis naar Arendonk ben ik met veel plezier kine van de Basketbalclub Okido. Zelf was ik voetballer, doch een dubbele heupoperatie beëindigde al heel vroeg mijn “carrière”. Sindsdien werk ik vooral in het zwembad aan mijn conditie, naast recreatief lopen en fietsen.

Doorheen de jaren ben ik overtuigd van het idee dat een correcte houding en/of manier van bewegen de sleutel is tot een langetermijnoplossing voor vele klachten. Mijn behandeling start meestal met een manuele behandeling maar zo snel als mogelijk wordt er van u verwacht dat we samen aan oefeningen werken die u thuis of in de praktijk uitvoert ifv. de beoogde houdings- of bewegingscorrectie.

Kwalificaties:
– Licenciaat kinesitherapie
– Musculoskeletale revalidatie
– Sporttherapie
– Manuele therapie
– Dry Needling
– Spartanova Expert

KINESIST/MANUEEL THERAPEUT

Jan Van Cleuvenbergen

Binnen het kader “correct bewegen” kan u in de praktijk ook een sportspecifieke, preventieve screening laten doen m.b.v. het Spartanova platform.