Personal trainer - Move and More
454
page-template-default,page,page-id-454,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Hey,

Ik ben Pieter Bruyndoncx. Ik heb mijn diploma revalidatiewetenschappen – en kinesitherapie gehaald in het jaar 2022. Ik ben afgestudeerd met de specialisatie manuele therapie. Tijdens mijn opleiding aan de KU Leuven heb ik in verschillende praktijken/ ziekenhuizen ervaring opgedaan.

Om beter te worden, te revalideren, ben ik ervan overtuigd dat een goede samenwerking tussen ons als kinesitherapeut en de patiënt noodzakelijk is. Als manueel therapeut werk ik hands-on maar zal mijn behandeling ook altijd een actieve component bevatten, aangezien bewegen, conditioneren, oefenen en doorzetten belangrijke aspecten zijn om volledig te kunnen revalideren.

Na een grondige anamnese en onderzoek, starten wij de revalidatie en zullen wij samen werken aan uw herstel.

Naast mijn werk als kinesitherapeut zijn mijn hobby’s tennis, lopen en oefeningen doen om blessures te voorkomen en de beste versie van mezelf te blijven zowel fysiek als mentaal.

KINESITHERAPEUT

Pieter Bruyndonckx