Personal trainer - Move and More
454
page-template-default,page,page-id-454,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Hallo, ik ben Jonathan en ik studeerde in 2017 af als bachelor lichamelijke opvoeding. Hiernaast volgde ik nog een opleiding tot personal trainer. Ik was van kinds af aan al geboeid door alles wat met sport te maken had. Deze interesse is uitgegroeid tot het professioneel begeleiden van mensen naar hun sportieve doelen. Door het regelmatig volgen van opleidingen en bijscholingen blijf ik op de hoogte van de vele veranderingen in de wereld van de personal training. Mijn motto: The body achieves what the mind believes!

Kwalificaties:
– Bachelor Lichamelijke Opvoeding en Bewegingsrecreatie
– NASM Certified Personal Trainer
– EREPS level 4

Personal training
Gedaan met gestandaardiseerde trainingen ! Gedurende 12 weken gaan we met op maat gemaakte trainingen voor de beste versie van jezelf. We trainen op momenten wanneer het voor jou het beste uitkomt en laten je op een verantwoorde manier bewegen. Het grote voordeel van personal training is dat we alles persoonlijk opvolgen, zowel training als voeding. Ready, set, go!

PERSONAL TRAINER

Jonathan Verwaest