Sportanova - Move and More
459
page-template-default,page,page-id-459,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Screening van risicofactoren voor letsels binnen uw sport
Hoe goed kent u de eigen zwakke punten en wat kan u eraan doen? Op basis van een sportspecifieke screening maken wij een letselrisicoprofiel en geven u advies over de manieren om te trainen en uw risico te verminderen. Elke risicofactor die getest werd kan, indien u dit wenst, ook thuis bijgetraind worden met een minimum aan materiaal.

Veilige sporthervatting na een letsel
Een letsel oplopen is één ding, maar elke sporter weet hoe frustrerend het is om nadien terug op niveau te raken. Onze revalidatie module helpt u op een veilige manier en vermindert de kans op een nieuwe tegenslag. Met duidelijke rapportering van uw vooruitgang, testen en de juiste oefeningen bent u snel weer in optimale conditie.

Objectiveer je prestatieniveau en mogelijkheden binnen je sport
De performance module omvat prestatie- en andere tests om uw specifiek prestatieniveau te beoordelen en te kijken waar eventueel meer gerichte training nodig is. Testresultaten en trainingsprogramma’s kunnen online worden geraadpleegd.

Oefenprogramma op maat gemaakt en online beschikbaar
Uw individueel programma is gebaseerd op uw specifieke risicoprofiel, rehab criteria, en/of prestatie parameters. Alle oefeningen zijn voorzien van duidelijke en eenvoudige instructies, foto en video.

SPARTANOVA Expert

Jan Van Cleuvenbergen

– State-of-the-art screening
– Voorkom letsels
– Herbegin je sport sterker én veilger
– Ondersteun je training